Понеділок, 29.04.2024, 19:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Любомльська публічна бібліотека

Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2013 » Листопад » 27 » Пріоритетом для бізнесу має бути соціальна відповідальність
18:02
Пріоритетом для бізнесу має бути соціальна відповідальність
Пріоритетом для бізнесу має бути соціальна відповідальність

Приватне підприємство «Фолсаж», відоме не тільки в Любомльському районі, але й далеко за його межами, функціонує з 2006 року. Фірма спеціалізується на виготовленні вакуумних пакетів різного асортименту, а з 2008 року ще й виготовленні стінових блоків. Реалізовують продукцію по всій Україні, зокрема, найбільш орієнтовані на виробництво вакуумних упаковок для продукції м’ясокомбінатів та молокозаводів.

Тож вчора голова РДА Олександр Дзядук побував на ПП «Фолсаж», де поспілкувався з його керівником Сергієм Веремчуком та трудовим колективом, який сьогодні налічує 10 працівників. Розмовляючи з трудовим колективом керівник виконавчої влади району поцікавився умовами роботи, заробітною платою. Люди дякували керівництву підприємства за хороші умови праці. За роки діяльності підприємства зроблено чимало для працюючих: забезпечено спецодягом, закуплено високотехнологічне обладнання та ін.
 

Сергій Веремчук провів екскурсію по підприємству, ознайомив голову РДА із тонкощами технологічного процесу та участі в ньому працівників. Він розповів про роботу очолюваного ним підприємства: «Працюємо ми з 2006 року. Постійно шукаємо шляхи розширення виробничої бази. Починали з одного працівника та одного верстата, а уже сьогодні на підприємстві введено в дію 4 верстати, які обслуговує 10 працівників. Обсяг реалізованої продукції за 10 місяців поточного року складає 35 тонн».

Олександр Дзядук по завершенні оглядин відзначив, що дійсно робітники фірми працюють в гідних умовах праці. А в підтвердження того, що підприємство веде і політику соціальної направленості, свідчить той факт, що воно долучається до організації спортивно-масових та культурних заходів, які проходять у районі.

Голова РДА підкреслив: «За кожним виробничим підприємством, хай навіть малим – робочі місця. А це люди. Кожен працівник – велика відповідальність. Потрібно приділяти належну увагу охороні праці, легалізації заробітної плати. Що не тільки робить бізнес соціально відповідальним, а й в свою чергу, приносить серйозні надходження до бюджету. В такому випадку я завжди готовий до співпраці. Адже сам Президент України Віктор Янукович наголошує на тому, що український бізнес має бути соціально направленим і відповідальним».

В свою чергу Сергій Веремчук сказав, що готовий до співпраці з владою, зокрема, і надалі продовжувати долучатися до різних заходів, які сприятимуть розвитку району. «Бо наша спільна мета: працювати на спільні здобутки», - підсумував керівник фірми.
Переглядів: 511 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024