Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2013 » Грудень » 25 » прес-конференція голови районної державної адміністрації Олександра Дзядука
12:23
прес-конференція голови районної державної адміністрації Олександра Дзядука

Сьогодні, 24 грудня, відбулась прес-конференція голови районної державної адміністрації Олександра Дзядука, в якій взяли участь головний редактор Любомльської районної громадсько-політичної газети «Наше життя» Сергій Боярчук, кореспондент Волинської державної телерадіокомпанії Володимир Мучак та працівники прес-служби РДА.

Спілкування очільника району з представниками ЗМІ мало форму конструктивного діалогу.


Журналістів цікавили питання: показників соціально-економічного розвитку району за 2013 рік та пріоритети на 2014 рік, розвиток галузі сільського господарства, ефективні шляхи наповнення районного бюджету, проблеми зайнятості населення, розвитку малого та середнього бізнесу, оптимізації мережі закладів освіти та медицини, розвитку територіальних громад, благоустрій населених пунктів, будівництво, питання соціального захисту населення, співпраці з громадськими організаціями та інші.

Даючи вичерпні відповіді Олександр Дзядук, звернув увагу на ті питання, які не вдалося вирішити у поточному році. Варто відзначити, що голова РДА Олександр Дзядук дивиться з оптимізмом у завтрашній день, адже на думку керівника району усі невирішені цьогоріч питання будуть вирішуватися в найближчий час.

«Я дуже радий, що любомльчани прагнуть змінити на краще життя у нашому місті і районі. І я впевнений, що потрібно поглиблювати зворотній зв’язок влади і громади. Разом у взаєморозумінні, довірі і підтримці, ми зможемо зробити багато позитивного для нашого району. Ми будемо звіряти наші власні досягнення із досягненнями нашої країни, зосереджуючи свою діяльність на реалізації усіх програм Президента України Віктора Януковича та доручень голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука», – сказав Олександр Дзядук.

На завершення прес-конференції голова районної державної адміністрації подякував представникам ЗМІ за співпрацю та побажав їм гарної плідної робот

Переглядів: 503 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024