Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2013 » Грудень » 4 » Обговорили основні положення Концепції реформування місцевого самоврядування
12:07
Обговорили основні положення Концепції реформування місцевого самоврядування

Голова РДА Олександр Дзядук зустрівся із учнями та викладачами Любомльського професійного ліцею. Під час зустрічі обговорено питання реформування місцевого самоврядування в нашій країні. У актовому залі ліцею зібралося більше 200 слухачів.

Спершу Олександр Григорович поінформував присутніх про необхідність проведення реформ місцевого самоврядування та територіальної організації влади в країні, озвучив основні положення Концепції розвитку місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Розповів учасникам заходу про те, що у проекті Концепції поставлено за мету сформувати ефективне місцеве самоврядування і територіальну організацію влади, забезпечити надання владою якісних та доступних публічних послуг населенню, а також максимально сприяти розвитку місцевої демократії тощо.

«Глава держави Віктор Янукович став першим із президентів, хто системно підійшов до вдосконалення та реформування місцевого самоврядування. Ефективна держава, розширення повноважень місцевих рад, сильне самоврядування для вирішення повсякденних проблем громадян – всі ці принципи є основою сучасної державної політики, яку проводить Віктор Янукович на посаді Президента», – зазначив голова РДА Олександр Дзядук.

Учні активно долучилися до обговорення, їх цікавило число місцевих рад у районі, які залишаться у разі реалізації реформи місцевого самоврядування тощо. На усі запитання голова РДА дав вичерпні та аргументовані відповіді.

Переглядів: 508 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024