Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2014 » Лютий » 7 » Любомльська центральна районна лікарня серед зразкових в регіоні
13:49
Любомльська центральна районна лікарня серед зразкових в регіоні

Сьогодні, 5 лютого, голови райдержадміністрації Олександр Дзядук здійснив робочий візит до Любомльської центральної районної лікарні, в ході якого відвідав окремі відділення медзакладу та ознайомився із умовами лікування хворих.

Олександр Григорович, зокрема, поспілкувався з медичним персоналом щодо умов праці та забезпечення необхідними медикаментами. Оглянувши палати, голова райдержадміністрації поспілкувався також і з пацієнтами. Останні, зокрема, висловили задоволення умовами перебування у медзакладі, відношенням до хворих та результатами лікування.

Поряд із цим, голова виконавчої влади району ознайомився із забезпеченням лікарні медикаментами та умовами їх зберігання. Як повідомив генеральний директор ТМО Любомлсьького та Шацького районів Володимир Дибель, лікарня забезпечена усіма необхідними препаратами, зокрема, для лікування пільгової категорії населення, надання екстреної медичної допомоги тощо. 
«Загалом Любомльська центральна районна лікарня серед зразкових в регіоні, – підсумував Олександр Дзядук. – Високий кваліфікаційний рівень медичного персоналу та матеріальна база медичних закладів району вивели Любомльщину на один із найвищий щабель у рейтингу закладів охорони здоров’я області».
Окрім того, зазначив Олександр Дзядук, що вчора, 4 лютого, в усьому світі відзначали Всесвітній день боротьби з раком. Відтак наголосив на необхідності проведення широкої інформаційної кампанії серед населення відповідно до завдань Глави держави Віктора Януковича щодо раннього виявлення та профілактики онкозахворювань. В ході візиту Олександр Дзядук ознайомився із обладнанням, яке дає змогу виявити на ранніх стадіях онкологічні захворювання, зокрема, оголянув пересувний флюорограф, мамограф тощо.

Переглядів: 977 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024