Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Дитячі очі сяяли радістю
13:12
Дитячі очі сяяли радістю

Дитячі очі сяяли радістю


День св. Миколая – світле і радісне свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового й Нового року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших.

Тож саме у цей день, 19 грудня, до вихованців Центру медико-соціальної реабілітації дітей з особливими потребами дитячого відділення ТМО Любомльського та Шацького району завітали районні керівники з подарунками та щирими вітаннями. Атмосфера у закладі панувала святкова, діти шумно і весело зустрічали гостей.

Теплими словами, солодощами та подарунками привітали дітей голова Любомльської райдержадміністрації Олександр Дзядук, начальник відділу освіти РДА Василь Стрільчук, генеральний директор ТМО Володиимр Дибель, фахівці із соціальної роботи Любомльського РЦСССДМ Ірина Якимлюк, Катерина Панащук та ін.

Вітаючи дітей зі святом, звертаючись до їх батьків, Олександр Дзядук наголосив на тому, що відкритий в цьому році Центр реабілітації для дітей з особливими потребами є наглядним прикладом реалізації на Любомльщині завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини. «Завдяки створеним умовам та зусиллям досвідчених педагогів, реабілітологів, психологів, вихованці Центру досягають значних успіхів у своєму розвитку. Запевняю вас, що Президент України Віктор Янукович, обласна та районна влада і надалі працюватимуть над тим, щоб наші діти мали змогу навчатись і виховуватись у комфортних умовах, отримувати якісні медичні та реабілітаційні послуги, на що вони мають повне право».

Вручивши дітям солодощі та подарунки, гості закладу стали учасника святкових дійств, організованих парцівниками Центру. Навіть самі вихованці порадували присутніх підготовленими заздалегідь номерами. Зокрема, діти інсценували українську народну казку «Колобок», декламували вірші.

Очі дітлахів сяяли радістю, з уст не сходили посмішки. А це є свідченням того, що свято вдалося на славу. 

Переглядів: 609 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024