Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2013 » Грудень » 27

Голова РДА побував сьогодні на районному стадіоні «Колос» в м. Любомлі, де разом з головним спеціалістом відділу молоді та спорту РДА Олександром Степанюком на місці обговорили питання його реконструкції.

«Реконструкція даного стадіону покликана осучаснити даний спортивний комплекс, зробити всю належну інфраструктуру: бігові доріжки, трибуни, головний вхід на стадіон, освітлення, санвузли тощо. Адже, як зазначав неодноразово Пре ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: бібліотекар | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)

Голова РДА побував сьогодні на районному стадіоні «Колос» в м. Любомлі, де разом з головним спеціалістом відділу молоді та спорту РДА Олександром Степанюком на місці обговорили питання його реконструкції. «Реконструкція даного стадіону покликана осучаснити даний спортивний комплекс, зробити всю належну інфраструктуру: бігові доріжки, трибуни, головний вхід на стадіон, освітлення, санвузли тощо. Адже, як зазначав неодноразово Президент України Віктор Янукович, кожне місто, кожна сільська територія нашої країни повинна бути забезпечена сучасними майданчиками для проведення спортивних та культурно-масових подій. Окрім того, Глава держави ставить завдання нам, як представникам виконавчої гілки влади, сприяти розвитку фізичної культури та спорту, модернізувати країну за усіма напрямками, тож реконструкція стадіону – це є ще один крок на шляху реалізації президентських ініціатив» – зазначив голова РДА Олександр Дзядук. В ході огляду стадіону було обговорено виконання робіт з демонтажу бетонн ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: бібліотекар | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024