П`ятниця, 29.03.2024, 03:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Любомльська публічна бібліотека

Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2014 » Січень » 29 » Влада району продовжує працювати над системним вирішенням актуальних питань краю
15:40
Влада району продовжує працювати над системним вирішенням актуальних питань краю

Днями на колегії РДА присутні учасники засідання обговорили питання соціально-економічного розвитку Любомльщини у 2013 році та актуальні невирішені питання розвитку краю, над урегулюванням яких влада, підприємницькі структури району працюватимуть у 2014 році.

Відкриваючи засідання колегії, голова райдержадміністрації Олександр Дзядук наголосив на тому, що районна влада у співпраці з органами місцевого самоврядування, підприємствами та громадськістю працювали над виконанням в районі Програми економічних реформ Президента України Віктора Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», ряду обласних програм та районної Програми соціально-економічного розвитку Любомльського району на 2013 рік.

Більш детально на аналізі основних показників соціально-економічного розвитку району зупинилась начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Євгенія Столярчук. Підсумовуючи сказане, голова РДА Олександр Дзядук наголосив на тому, що основною метою економічного і соціального розвитку району у поточному році має стати побудова конкурентоспроможної економіки, забезпечення гідних умов життя і рівних можливостей для всебічного розвитку кожного громадянина, зміцнення громадянського суспільства та утвердження ефективної і відповідальної влади на всіх рівнях.

Варто зазначити, що на сесії районної ради 12 грудня минулого року схвалено Програму економічного і соціального розвитку району на 2014-2015 роки, в якій і передбачено ряд заходів з вирішення проблем краю. Зокрема, як зазначив Олександр Дзядук, у наступних роках триватимуть роботи по капітальному та поточному ремонту комунальних доріг району та доріг загального користування; у бюджетній сфері Любомльщини передбачено проведення поточного ремонту приміщення НВК с. Нудиже під додаткову групу дитячого садка; реконструкцію приміщення Радехівського ДНЗ; поточного ремонту зовнішніх стін Забузького ДНЗ; ремонту системи опалення із заміною котла в Руденському НВК «Школа 1 ст. – дитячий садок», Полапівській ЗОШ І-ІІІ ст.; ремонту каналізаційної системи та облаштування з добудовою санітарної та душових кімнат в ЗОШ І-ІІІ ст. №2 м. Любомль; капітального ремонту ФАПів в селах Лисняки, Коцюри, Заозерне, Замлиння тощо. «Тож, як бачимо, владі краю ще є над чим працювати», - резюмував голова РДА Олександр Дзядук.

Переглядів: 668 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024