Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2014 » Вересень » 23 » "Обриси" - дебютна книга Наталії Котович
11:39
"Обриси" - дебютна книга Наталії Котович

25 червня в районній бібліотеці для дорослих відбулося чергове засідання літературно-мистецького клубу «Хвилі Світязя», де презентувалася присутнім дебютна збірка молодої письменниці, нашої землячки Наталії Котович. ««Обриси» - це цілий світ, очима окреслений, однак – менше контурно». Видання укладено на основі творів, які здобули перемогу на IV Волинському обласному конкурсі «Неповторність» (Луцьк 2013 року).

«Обриси» - книжка-новела. І це нелегке читво для невибагливого читача. Тут читач має бути підготовлений, який мислить, вникає в суть сказаного, який шанує і любить рідне слово, знає його ціну, який співпереживає разом з автором, таких читачів сьогодні зустрічаємо не часто, але Нталка зуміла знайти і запросити на зустріч таких людей, які по справжньому оцінили письменницькі творіння.

З приємністю відзначили досконале володіння Наталкою Котович словом голова районної ради Сушик М. М. вручивши подарунок та грамоту, директор Любомльської ЦСПШБ Овдієвич С. А. та присутні члени літературно-мистецького клубу, які також піднесли свої подарунки.

 

Котович Наталя Леонтіївна народилася 10 вересня 1983 року у місті Ковелі Волинської області. Там же закінчила школу №12. Вищу освіту здобувала у Волинському національному університеті імені Лесі Українки, на факультеті філології. У двадцять із лишком літ стала круглою сиротою. 

Лауреат міжнародного конкурсу полоністів у Варшаві, дипломантом у номінації „Пісенна лірика про кохання" у дев'ятому всеукраїнському конкурсі романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання «Коронація слова-2009».  2013 року зайняла перше місце у VI обласному конкурсі "Неповторність". Член літературно-мистецького клубу "Хвилі Світязя". Вона пише лірику, гумор, пісенні тексти та прозу українською, польською, російською, англійською.

Переглядів: 833 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024