П`ятниця, 26.04.2024, 01:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Любомльська публічна бібліотека

Годинник
погода в Любомлі
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Влада інформує

Головна » 2014 » Лютий » 7 » 2014 рік – Рік учасників бойових дій на території інших держав
13:47
2014 рік – Рік учасників бойових дій на території інших держав

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук провів засідання оргкомітету з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Нагадаємо, що 15 лютого нинішнього року виповнюється 25 років з часу виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, у бойових діях на території якої взяли участь понад 160 тисяч солдатів і офіцерів з України.
На засіданні оргкомітету були присутні міський голова Анатолій Гірикович, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Роман Ярмолюк, завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації Ростислав Міщук, голова районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Володимир Сачук. Учасники засідання обговорили заходи, приурочені 25-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, час і місце їх проведення. 
Звертаючись до присутніх, перший заступник голови РДА Володимир Склянчук сказав: «Ми повинні відповідально поставитись до проведення заходів з відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Ми повинні на належному рівні вшанувати полеглих у безглуздій війні, приділити увагу їх сім’ям. Також ми маємо подякувати за виконання військового обов’язку тим, хто лишився живим і повернувся додому. На цьому наголошує і наш Президент, адже недарма Віктор Янукович у 2013 році підписав указ «Про проведення в 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав», яким передбачені доручення місцевим органам влади щодо проведення урочистостей та заходів меморіального характеру в пам'ять полеглих, які виконували військовий обов'язок на території інших держав».
Не забув перший заступник голови РДА повідомити учасників засідання оргкомітету і про те, що президент доручив на місцях приділити велику увагу патріотичному вихованню підростаючого покоління на героїчних прикладах старшого покоління, а також проведенню військово-спортивних та культурно-мистецьких акцій.
За підсумками проведеного оргкомітету дані конкретні протокольні доручення щодо проведення на належному рівні запланованих заходів, присвячених 25-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Переглядів: 675 | Додав: бібліотекар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Анонси подій


календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 7


Солодуха Микола Степанович © 2024